Nieuws

Nieuwsoverzicht

Externe linksWél aangemeld maar geen toegang tot het besloten gedeelte van de website?

Login


 
 
 

Deelnamevoorwaarden

Deelnamebedrag

Voor deelname aan de schadeclaim geldt een jaarlijkse bijdrage van € 150,= per horeca-inrichting. Die bijdrage geldt als een voorschot op de kosten voor het vaststellen en indienen van de schadeclaim.

Deelnemers zullen nooit meer dan de jaarlijkse bijdrage van € 150,= hoeven te betalen.

Het deelnamebedrag is een relatief klein bedrag. Elke horeca-ondernemer die rechtstreeks en zelfstandig een advocaat gaat inschakelen zal aanzienlijk hogere kosten moeten maken. Daarnaast zal men te maken krijgen met allerlei ondoorzichtige berekeningen waardoor er hoge kosten op de uit te betalen schadevergoeding in mindering gebracht gaan worden. En ongeacht de hoge kosten van een gemiddelde advocaat is het nog maar de vraag of de horeca-ondernemer een advocaat krijgt die voldoende juridische kennis heeft van de materie omtrent het rookverbod, en het belang van de horeca-sector c.q. rendabiliteit van de horeca-zaak voorop stelt.

De horeca-ondernemers die zich aansluiten bij Stichting Horecaclaim Nederland krijgen geen hoge advocaatkosten daar wij een collectieve schadeclaim gaan opstellen en indienen. Ook is er via Stichting Horeraclaim Nederland voldoende juridische kennis van de materie voorradig, immers benutten wij de kennis en de ervaring van het advocatenteam dat vanaf het begin van de invoering van het rookverbod in de horeca met succes in diverse procedures heeft opgetreden

Deelnemen aan collectieve schadeclaim en aanmelding

Omdat het vaststellen en indienen van de schadeclaim een kostbare aangelegenheid is het van belang om zoveel mogelijk deelnemers te hebben, zodat Horecaclaim Nederland de schadeclaim op een verantwoorde wijze kan laten instellen. Wij willen een zo groot mogelijke schadeclaim indienen, en elke horeca-ondernemer die schade heeft geleden een schadevergoeding geven.

 

 


Aanmelden

U kunt zich met het bijgaande Deelnameformulier aanmelden bij de Stichting Horecaclaim Nederland.

U kunt zich hier ook elektronisch aanmelden.

 
 
   
Copyright © 2012 Stichting Horecaclaim Nederland
Postbus 36172, 1020 MD Amsterdam / BTW-identificatienummer 8514.85.893